Новини

«Усвідомлюю цінність кожного дня»: Осачук сказав, скільки ще працюватиме головою Чернівецької ОДА

Голова Чернівецької обласної держадміністрації Сергій Осачук запевнив, що “енергетичного заряду і натхнення працювати у команді президента Володимира Зеленського” йому вистачить на роки.

Так він відповів на запитання журналіста Юрія Чорнея про те, скільки ще часу Осачук готовий працювати на посаді очільника ОДА.

“Запас енергетичний і моє натхнення працювати в команді президента України заради розбудови нашої держави і перетворення її на справжню європейську, модерну і успішну, є досить великим і на роки. Питання – де я буду потрібен, буде визначати глава держави”, – сказав Осачук.

Посадовець додав, що відчуває себе “солдатом команди Зеленського”.

“І до тих пір, поки я буду потрібен тут, буду виконувати цю роботу тут. Це не є посада, яка дістається шляхом виборів, вона не є обраною. У мене немає захищеної п’ятирічної каденції. Тому я усвідомлюю цінність кожного дня”, – сказав Осачук.

“Кажу про це відверто усім своїм колегам, які представляють органи місцевого самоврядування, у спілкуванні з обласною чи міською радою. Тобто, у них є більший запас часу, і вони більш легковажно або більш спокійно можуть ставитись до планування, бо в них попереду чотири роки. Для мене цінність кожного дня є дуже скомпресованою і надзвичайно акцентованою. Тому кожен день починаю про результат, який я маю сьогодні досягти”, – зауважив голова ОДА.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.