Новини

Чернівчанка Яна Дімітрова змагається за звання Mrs. Ukraine World 2021: як підтримати її

Мешканка Чернівців Яна Дімітрова змагається за звання Mrs. Ukraine World 2021.

Про це повідомляється на сайті видання Obozrevatel.

У повідомленні йдеться, що 27 лютого вперше в унікальному форматі телевізійного шоу в Києві відбудеться Національний парад успіху і краси “Mrs. Ukraine World 2021”.

“Це інтерактивний форум для українських респектабельних жінок, які встигли досягти успіхів у бізнесі, науці, мистецтві чи соціальній активності. Жінок, які завоювали визнання і можуть поділитися своїми досягненнями і рецептом успіху”, – зазначає видання.

Захід проходить під егідою міжнародного конкурсу “MRS. WORLD”, офіційним представником якого в Україні є Наталя Ковальова, президентка продюсерського центру DIVA FASHION GROUP.

Переможниця національного відбору представить Україну на міжнародному фіналі “MRS. WORLD 2021” на Шрі-Ланці. ТОП-6 фіналісток також отримають можливість представляти нашу країну на різних міжнародних форумах успіху і краси.

Проголосувати за вподобану учасницю можна на сайті Обозревателя. За результатами online-голосування спеціальним титулом нагородять одну з учасниць. Результати online-голосування буде оголошено 27 лютого під час телешоу.

Як зазначається на сайті Обозревателя, Яна Дімітрова вказала своє життєве кредо “Закликаю кожного: думати за межами рамок і пам’ятати, що хороша мрія, вимагає чималої боротьби”.

Згідно із даними зі сторінки чернівчанки у Facebook, вона закінчила Києво-Могилянську академію та ЧНУ імені Федьковича. Також зазначається, що Дімітрова працює у ТОВ “Гойра-груп”.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.