Новини

Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ запрошує студентів на навчання у 2021-2022 н.р.*

Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ – це заклад вищої освіти Буковини, який уособлює в собі успішний підсумок 55-річної самовідданої праці, досягнень та злетів декількох поколінь науковців, співробітників та студентства.

За підтримки КНТЕУ в інституті постійно розширюється та оновлюється перелік актуальних спеціальностей. Чернівецький торговельно-економічний інститут здійснює підготовку висококваліфікованих фахівців для підприємств торгівлі, фінансових установ, банків, органів державної служби, маркетингових служб, готельних та туристичних комплексів, підприємств ресторанного бізнесу, міжнародних організацій за такими спеціалізаціями: “Міжнародна економіка”, “Цифрова економіка”, “Економічна кібернетика” “Облік і оподаткування”, “Фінанси, банківська справа та страхування”, “Управління бізнесом”, “Готельний і ресторанний менеджмент”, “Маркетинг”, “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність”, “Харчові технології”, “Готельно-ресторанна справа”, “Цифровий туризм”.

Студентське життя в ЧТЕІ КНТЕУ – це можливість самореалізації в науковому, спортивному, творчому та громадському просторі. Студенти інституту є активними учасниками заходів: співпрацюють з органами студентського самоврядування інших вузів міста та країни, організовують спільні заходи з різними студентськими асоціаціями, реалізовують спільні проєкти з громадськими організаціями, фондами, бізнес-структурами, мають можливість брати участь у круглих столах, конференціях, зустрічах як в Україні, так і за кордоном. Не менш важливим є і особисті можливості кожного студента – це постійний розвиток і незамінний досвід, який буде накопичуватись протягом всього періоду навчання.

Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ підписав низку угод з закордонними партнерами щодо навчання та проходження практики нашими студентами. Однією з таких угод є програма “Erasmus +”, яка дає змогу студентам нашого вузу навчатися за обміном в Румунії та Словаччині.

Вагомими є досягнення студентів ЧТЕІ КНТЕУ у різних видах спорту обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів. Зокрема, суттєві здобутки мають команди з волейболу, футболу, баскетболу, вільної боротьби, дзюдо, тенісу, стрітболу, легкої атлетики, спортивного туризму.

Значними є перемоги наших студентів і у різноманітних творчих мистецьких конкурсах та фестивалях, оскільки на базі інституту активно діють гуртки та клуби за інтересами: літературно-мистецький клуб, туристичний клуб “Плай”, наукові гуртки та професійні школи (Школа бармена, Школа кулінарної майстерності та сервісу, Школа кондитера, Школа здорового способу життя).

Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ запрошує випускників шкіл, ліцеїв, училищ, технікумів і коледжів на навчання за державною та контрактною формою для здобуття вищої освіти!

“Через престижний вуз – до престижної професії!”

За більш детальною інформацією звертайтесь до приймальної комісії: 58002, м. Чернівці, Центральна площа,7, каб. 210 тел. (0372) 52-83-50; 095-177-50-02
Електронна пошта: prujmalna2020@gmail.com
Сайт ЧТЕІ КНТЕУ: www.chtei-knteu.cv.ua
Instagram: @chtei_knteu

Ліцензія МОН № 1433л від 27.09.2016 р.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.