Новини

Меган Маркл обійшла Кейт Міддлтон в рейтингу весільних суконь

Весільна сукня Меган Маркл від Givenchy, в якій вона виходила заміж у 2018 році за принца Гаррі, була визнана найпопулярнішим весільним вбранням десятиліття.

Нагадаємо, Меган і Гаррі одружилися 19 травня 2018 року. Сукню створила дизайнер модного дому Givenchy Клер Вейт Келлер.

Компанія, яка спеціалізується на подарунках Find Me A Gift, проаналізувала кількість пошукових запитів в Інтернеті про весільні сукні знаменитостей. З огляду на пишність церемоній королівських весіль, не дивно, що герцогиня Сассекська і герцогиня Кембриджська посіли перші два місця в рейтингу, запити на їхні весільні образи становлять 21 900 і 21 500 відповідно в середньому за місяць у Великобританії, передає ТСН з посиланням на Tatler.

Створюючи вбрання для Меган Маркл, Клер Вейт Келлер керувалася двома принципами – чистота і простота. А ще не можна було забути про природу і 53 кольори країн Співдружності, які привнесли в церемонію витонченість, об’єднавши і історію Givenchy, і історію королівства, щоб відобразити класичну красу. Це було саме те, чого хотіла домогтися наречена.

Весільна сукня Кейт Міддлтон посіла друге місце в рейтингу. На весіллі 29 квітня 2011 року вона з’явилася в мереживній сукні від дизайнерки Модного дому Alexander McQueen Сари Бертон.

Її вбрання було кольору слонової кістки, створене з атласу і мережива, за наполяганням Кетрін на шовку не було жодних прикрас, крім квітів і трилисників з мережива. Цей візерунок був викладений спочатку на папері, потім його відправили до Королівської школи рукоділля в палаці Гемптон-Корт в графстві Суррей, де мереживо зробили з атласних тканин. У сукні був довгий шлейф – 2,7 м.

У списку рейтингу також значаться ще кілька весільних суконь знаменитостей. Вбрання Гейлі Болдвін, яка вийшла заміж за Джастіна Бібера 30 вересня 2019 року. Наречена була в мереживній силуетній сукні з довгими рукавами і відкритими плечима, яку для неї створила Вірджіла Абло, художня керівниця Off-White і Louis Vuitton Menswear. Сукня нареченої отримала 5 800 запитів на місяць.

А співачка Аріана Гранде посіла четверте місце в рейтингу з 2400 запитами на місяць після того, як на початку цього року з’явилася у вбранні від Vera Wang Haute Couture на своєму весіллі з агентом з нерухомості Далтоном Гомесом. На нареченій була лаконічна біла приталена сукня в стилі ампір без бретелей і з відкритою спиною, виготовлена за індивідуальним замовленням.

П’яте місце в рейтингу посідає Еллі Голдінг. 1600 разів шукали її весільний образ в Мережі. Співачка вийшла заміж за артдилера Каспара Джоплінга у вересні 2019 року. На ній була біла сукня, розшита перлами, від Chloe. Вбрання було досить скромним, з об’ємною спідницею, шлейфом і фатою.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.