Новини

Контракт розірвано: звільнили начальника Чернівецького тролейбусного управління

9 серпня з керівником Чернівецького тролейбусного управління Петром Проданом розірвали контракт у зв’язку із закінченням терміну його дії.

Про це на своїй ФБ-сторінці повідомив Петро Продан.

Колишній начальник ЧТУ зазначив, що не мав права брати участь у службовому розслідуванні відносно себе.

“Контракт розірвано у статусі відстороненого від виконання службових обов’язків, без реалізації права брати участь у службовому розслідуванні відносно мене, до оприлюднення його результатів і пропозицій комісії після яких мер, як обіцяв, повинен був прийняти рішення щодо продовження чи припинення контракту”, – йдеться у дописі.

Петро Продан звинуватив “членів команди мера” у непрофесіоналізмі.

“Відсторонення від роботи відбулося майже відразу після інформування мною мера про непрофесіоналізм і недовіру працевлаштованим членам “його команди” через вчинені ними порушення фінансово-закупівельної дисципліни, оприлюднення фіктивних документів, непридатності до виконання завдань з розвитку підприємства, тиску та необхідності реагування”, – написав колишній начальник ЧТУ.

За його словами, у таких діях є корупційна складова.

“Вбачаю у цих діях не тільки договірну політичну, але й корупційну складову. Доповідаю всім чернівчанам, що поставлені мені профільним заступником мера задачі щодо недопущення проведення страйку працівників ЧТУ у зв’язку із зміною керівника ЧТУ; щодо аудиту на предмет зловживань попередників з припиненням схем розкрадань; публічного скорочення штату та працевлаштування на керівні посади виключно “людей з команди мера” – виконано”, – зазначив Петро Продан.

Екскерівник ЧТУ відкидає будь-які звинувачення у доведенні ЧТУ до критичного стану і готовий відстоювати свою репутацію у судах.

“Вважаю, що безпідставне призначення службового розслідування, відсторонення від роботи, припинення зі мною трудових відносин без будь-яких підстав і обгрунтувань, принижує мою гідність і ділову репутацію, яку я готовий відстоювати в судах”, – повідомив Петро Продан.

Нагадаємо, Петра Продана на посаду начальника ЧТУ призначили на початку лютого 2021 року.

У липні його відсторонили від виконання службових обов’язків через численні звернення колективу.

Працівники скаржилися на нестерпні умови праці.

Мер Роман Клічук повідомив, що 9 серпня закінчувався контракт Петра Продана, робоча група мала вирішити, чи продовжувати контракт із посадовцем.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.