Новини

Замулення доріг, підтоплення будинків та відсутність світла: наслідки негоди у Чернівцях

Після вчорашньої негоди у Чернівцях надійшло 32 звернення на гарячу лінію міськради. 9 з яких – про відсутність електропостачання.

Про це повідомляє Департамент інфраструктури та благоустрою, пише molbuk.ua

Найбільше намулу і гравію водою нанесло на територію поблизу залізничного вокзалу, а також біля кільця на вулиці Гагаріна. Також чимало забруднення “дісталося” вулиці Руській.

Всього надійшло 12 повідомлень про наноси гравію, намулу та землі на вулицях міста. На трьох вулицях змило каналізаційні люки. 5 вулиць потребують грейдерування, оскільки злива розмила дорожне покриття.

Надійшло 9 звернень про відсутність електропостачання внаслідок грози і буревію по таким вулицям: Сторожинецька; Нагірна; Сіді Таль; Горького; Старобельска; О. Кошевого; О. Масикевича; Київська; Дзержика.

До Тресту зеленого господарства направлено 5 звернень щодо поламаних дерев, впавших гілок за адресами: вул. Обертинська, на розі вул. Каспрука та Героїв Майдану, в сквері на Соборній площі, на вул Севастопольській та вул. Прутській.

Затоплено підвали та приміщення будинків по вул Переяслівській, вул. Й. Главки, вул. Головній, вул. М. Заньковецької. Звернення щодо затоплення передано до ПП “Регіон-центр” як управителя будинків.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.