Новини

Буковинця за продаж наркотиків засудили до шести років позбавлення волі

На Буковині засудили чоловіка, який продавав наркотики.

Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура, пише molbuk.ua

За даними слідства, у травні минулого року, патрульні зупинили транспортний засіб під керуванням 24-річного буковинця. Під час огляду салону автомобіля патрульні виявили у водія 66 згортків з наркотичним засобом та психотропними речовинами.

Сторона обвинувачення кваліфікувала злочин за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання наркотичних засобів та психотропних речовин з метою збуту у великих розмірах), однак суд першої інстанції перекваліфікував дії обвинуваченого на ч. 2 ст. 309 КК України (незаконне придбання, зберігання наркотичних засобів та психотропних речовин без мети збуту) та призначив покарання у виді 2 років позбавлення волі. На підставі ст.ст.75,76 КК України його звільнено від відбування покарання з іспитовим строком на 2 роки.

Прокуратура не погодилась з вказаним рішенням та оскаржила його в апеляційному порядку.

Чернівецький апеляційний суд погодився з доводами сторони обвинувачення, перекваліфікував дії обвинуваченого на ч.2 ст. 307 КК України та призначив остаточне покарання у виді 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна, окрім житла.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.