Новини

Спалах коронавірусу на Буковині: в ресторанах, ТРЦ та маршрутках посилять «карантинний» контроль

На Буковині посилять контроль за дотриманням карантинних обмежень.

Про це повідомляє пресслужба Чернівецької ОДА, пише molbuk.ua

Спеціальні мобільні групи, до складу яких увійдуть представники національної поліції, ДСНС та Держпродспоживслужби, перевірятимуть роботу закладів харчування, торгово-розважальних центрів та громадського транспорту.

Про це ішлося на нараді, яку провела заступниця голови Чернівецької обласної державної адміністрації Наталія Гусак.

– Медична система зараз здатна протистояти черговій хвилі поширення коронавірусу. Ми розгортаємо додаткові ліжка та забезпечуємо їх киснем. Однак за минулу добу маємо 139 госпіталізованих буковинців. Лікарні заповнюються досить швидкими темпами. Тож розуміємо, що не впораємося без участі буковинців, без їхнього відповідального ставлення до обмежень та без додаткового контролю, – зазначила Наталія Гусак.

Мобільні групи проводитимуть профілактичну роботу, розповідатимуть суб’єктам господарювання про обмеження, які діють на території області. Щодо злісних порушників карантину складатимуть протоколи про адміністративне правопорушення.

Нагадаємо, обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у понеділок, 22 лютого, зобов’язала заклади освіти, а також позашкілля, працювати дистанційно. Крім того, заборонено роботу дитячий розважальних центрів. Заклади харчування будуть відчинені до 20:00.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.