Новини

Ритуальні послуги у Чернівцях. Що робити і куди звертатися, коли вас спіткало горе?*

Стикнулися із болючою втратою близької людини? Зверніться у ритуальне бюро “Чорний тюльпан”, тут вам допоможуть у таку скрутну хвилину. Сьогодні мало хто знає, як діяти в таких ситуаціях, тому без допомоги спеціалістів не обійтися. І якщо вам досі не довелося бувати на похованнях, то, мабуть, ви ще дуже юні та безтурботні. Але на превеликий жаль, наше життя так складно організоване, що непоправних втрат не уникнути. І, швидше за все, це буде найгірший і найболючіший досвід. Бо нас не вчили, як поводитися у таких ситуаціях, що робити і про що взагалі думати в такий час. Добре, коли у вас велика родина та щирі друзі, які допоможуть з організацією похорону. А що ж робити, коли у вас невеличка сім’я і всього кілька знайомих? Щоб у всій метушні не розгубитися і не забути про важливе, у такі миті найкраще звертатися за професійною допомогою. Команда спеціалістів потурбується про всі клопоти і формальності, поки ви прощатиметеся із близькими.

У Чернівцях уже понад 20 років ритуальні послуги на вищому рівні пропонує компанія “Чорний тюльпан” з дочірніми підприємствами “Ангели небес” та “Кортеж до небес”.

Щоб допомогти вам у тяжку годину, ці ритуальні салони працюють цілодобово і без вихідних. Звернувшись до “Чорного тюльпану”, ви можете не турбуватися організацією поховання. Працівники компанії виконають усю роботу – не лише подбають про усе спорядження, аксесуари та інші дрібниці, а й помиють та одягнуть покійника, за потреби зберігатимуть у холодильнику та забальзамують, нададуть транспортні послуги та влаштують поминальний обід. Вчасна, швидка і якісна підтримка, жодних непотрібних запитань та делікатне ставлення – те, що характеризує компанію. Розуміючи, що в час смерті дорогої людини раціонально мислити вкрай важко, працівники ритуального салону намагаються звести до мінімуму вашу участь в організації похорону.

Сьогодні “Чорний тюльпан” спільно з “Ангелами небес” та “Кортежем до небес” пропонує цілий комплекс ритуальних послуг:

• миття, одягання;
• зберігання в холодильнику;
• бальзамування;
• різні труни, саркофаги;
• хрести (залізні й дерев’яні);
• вінки, кошики, стрічки, свічки;
• одяг, взуття, подушки та інша ритуальна атрибутика;
• катафалки;
• автобуси на 10, 17, 18, 27 місць;
• організація поховання та поминальних обідів.

Не варто вважати, що допомога фахівців – це дуже дорого. “Чорний тюльпан” може стати “рятівною соломинкою” для всіх, адже має пропозиції як стандартного, так і VIP-класу. Компанія надає послуги не лише комплексно, а й вибірково: розкажіть про вашу потребу, а працівники компанії виконають її на вищому рівні, враховуючи побажання, вибраний стиль та інтереси.

Основним вектором роботи дочірнього підприємства “Кортеж до небес” є перевезення катафалків по всій Україні та на території Європи. Також фірма займається встановленням пам’ятників із граніту, крихти та мармуру.

Повірте, працівники компанії знають, як зробити все гарно, гармонійно, доречно і правильно. Присвятіть день похорону належному прощанню з близькою людиною, адже більше нагоди для зустрічі, на жаль, не буде. “Чорний тюльпан” готовий допомогти вам у скрутну хвилину та максимально зменшити ваші клопоти.

• м. Чернівці, вул. Руська, 95
Т.: +38 (050) 598-67-85; +38 (099) 973-78-06; +38 (068) 680-45-75;

• м. Чернівці, вул. Кишинівська, 4 (транспортні послуги “Кортеж до небес”)
Т.: +38 (099) 973-78-06

• м. Чернівці, вул. Фастівська, 2 (склад-магазин ритуальних послуг “Ангели небес”)
Т.: +38 (066) 24-44-356

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.