Новини

Нардеп з Чернівців пропонує заборонити продаж пива і вин у супермаркетах

Верховна Рада має намір заборонити продаж пива і вин у супермаркетах.

Як повідомляє molbuk.ua, відповідний проект закону зареєстрував народний депутат від “Слуги народу” Георгій Мазурашу з Чернівців. Ознайомитися із законопроектом можна на сайті парламенту.

Мазурашу пропонує внести зміни до закону України “Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального” та заборонити продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових, тютюнових виробів, електронних сигарет, рідин, що використовуються в електронних сигаретах у приміщеннях торговельних організацій, що здійснюють торгівлю продуктами харчування, товарами дитячого асортименту або спортивними товарами.

При цьому передбачається, що продаж вказаних товарів має здійснюватися лише у спеціалізованих магазинах, де інші товари не продаються.

Як відомо, минулого тижня на отриманні неправомірної вигоди у розмірі 5700 доларів правоохоронці затримали Петра Стратійчука – помічника нардепа Мазурашу. За ці гроші він нібито обіцяв волонтерам сприяти у виділенні Чернівецькою міськрадою земельних ділянок учасникам АТО.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.