Новини

Одягніть усю сім’ю! З 22.09 по 29.09 круті мегазнижки у магазині TK-BOOM у Чернівцях!*

Ви вже встигли адаптувати свій гардероб до погоди? Прихід осені – це щоденні роздуми, що одягнути, щоб було і тепло, і стильно, і, звісно ж, зручно. Направду, настання холодів завжди змушує нас ретельно переглянути та перебрати усі свої речі. А, утеплившись на перші пори, ми відразу бачимо, якого одягу бракує шафах і що треба докупити. Та коли ж виділити час на покупки, якщо весь тиждень працюєш, а ходити треба і дитячими, і дорослими магазинами? Вихід один – обирати ті точки продажу, де є речі для всієї сім’ї. У Чернівцях придбати одяг і взуття для кожної вікової категорії можна у магазині TK-BOOM. Тут і малят запасете теплими колготками, гольфами, шапками чи взуттям, так і собі придбаєте нові черевики, светри і, можливо, куртки. А що найцікавіше – у TK-BOOM зараз круті знижки. З 22.09 до 29.09 у магазині можна вигідно придбати речі та зекономити 15 або 20% вартості.

Що ж пропонує магазин TK-BOOM?

TK-BOOM – це мережа мультибрендових магазинів жіночого, чоловічого та дитячого одягу, а також аксесуарів. Тут представлені речі як українського виробництва, так і відомих всесвітніх брендів. У TK-BOOM є усе необхідне – від білизни до верхнього одягу та взуття, тому тут легко можна сформувати свій гардероб. А тішить те, що ціна на товар завжди демократична та по кишені кожному покупцеві. Повірте, серед пропозицій ви точно знайдете речі близького вам стилю.

За що ж покупці люблять TK-BOOM:

• Якість товару. Усі речі, представлені у магазинах TK-BOOM, перш ніж опинитися на полицях, проходять ретельну перевірку на якість, довершеність зовнішнього вигляду та відсутність будь-яких пошкоджень чи браку.

• Гарячі пропозиції. У магазинах цієї мережі завжди діють акційні пропозиції, постійні системи знижок та сезонні розпродажі. А з 22.09 по 29.09 тут взагалі 7 днів мегазнижок.

• Завжди актуальний асортимент. Тут регулярно оновлюється товар. Крім того, у TK-BOOM завжди можна знайти речі модні та трендові речі.

• Професійний підхід. Продавці-консультанти магазину запропонують вам різні варіанти бажаної речі та допоможуть обрати саме те, що вам найкраще пасує та підходить за ціною

• Можливість одягатися усією сім’єю. TK-BOOM – це родинний магазин, з якого гарно одягненими вийдуть і жінки, і чоловіки, і дівчатка, і хлопчики. Такий формат є зручним для тих сімей, які практикують створювати класні family-look.

Якщо ви досі переймаєтеся, бо не маєте часу ні на власний, ні на дитячий шопінг, заплануйте собі на вихідні один спільний похід у TK-BOOM. Ви будете приємно вражені родинним шопінгом та задоволені якістю придбаних речей! І не відкладайте покупки на наступні вихідні, бо проґавите мегазнижки в 20%!

Адреса: м. Чернівці, вул. Ентузіастів. 3
Графік роботи: 09.00 – 20.00 з пн-нд
Сайт: tk-boom.com

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.