Новини

Шоумен з Чернівців поділився враженнями від партнерських пологів

Микита Добринін, ведучий заходів і герой 9 сезону шоу Холостяк, розповів, чому він вирішив бути присутнім під час народження свого сина і як змінилося після цього його ставлення до дружини.

У липні 2021 Микита Добринін вперше став батьком. Його дружина, 23-річна блогерка Дарина Квіткова народила хлопчика, якого назвали Левом. Новоспечений батько весь час підтримував дружину під час перейм і також був присутній на пологах. У своєму Instagram він відверто поділився, що вплинуло на його рішення стати учасником партнерських пологів.

“Партнерські пологи. Частина перша. Як я на це зважився? Хочу відразу розставити всі крапки над І. Це було на 100% моє рішення, яке Даша з радістю підтримала. Не думайте, що я його прийняв легко і просто, у моїй голові теж були бар’єри і блоки. Але любов до Даші і нашого сина сильніше. Найбільшою перешкодою стала моя недовірливість, від якої після пологів не залишилося і сліду. Так-так, я з тих людей, яким краще дивитися в бік, коли у них беруть кров. Але зі страхами потрібно і важливо боротися. А що може бути краще, ніж долати їх заради коханої жінки і майбутньої дитини?

Також я зіткнувся з думкою, що після побаченого, Даша втратить для мене свою привабливість. Ну камон, я ж не повинен приймати пологи, перебуваючи в їх епіцентрі. Моє завдання стояти за її головою і надавати всіляку підтримку (а вона в цей момент необхідна, як ніколи). Я, наприклад, навіть не парився, що моя присутність відіб’ється на почуттях до Даші (хіба що в кращу сторону). Адже я люблю її, а стояти і чекати за дверима або гуляти з друзями в такий важливий момент – це не про мене.

Для всіх чоловіків, які сумніваються, хочу сказати наступне. Благополучний результат пологів залежить не тільки від професіоналізму лікарів, в більшій мірі на нього впливає психологічний комфорт породіллі. Тому я вважаю, що кожному чоловікові, який зацікавлений у народженні здорової, міцної дитини і комфорту свій улюбленої, варто хоча б спробувати такий досвід. Чим більше близького і рідного поруч в цей непростий момент, тим легше жінці морально, вона швидше розслабиться і швидше народить. ПЕРЕВІРЕНО”, – поділився екс-Холостяк.

Також Добринін прокоментував страх багатьох жінок про те, що чоловік може втратити до неї інтерес після того, як побачить її в пологовому залі у стресовому вигляді. “А жінкам, які бояться “втратити свою привабливість”, теж зі свого досвіду скажу. Любов, повага, безмірна вдячність, захоплення, гордість – ось ті почуття, які посилилися в мільйони разів у ставленні до Даші, після парних пологів. Якщо чоловіка відвернуло – гріш йому ціна. Я звик брати відповідальність за свою сім’ю на себе, і пологи – не виняток. Не дарма ж ми обіцяємо бути разом в горі і радості, в недугах і здоров’ї. Я свій вибір зробив ще давно, коли одружився. І з радістю слідую йому кожен день”, – розповів ведучий.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.