Новини

На Буковині рятувальки досі шукають тіла трьох людей, які втопилися

Упродовж минулої доби в Чернівецькій області 3 осіб зникли на воді. В межах села Баламутівка Юрківецької ТГ Чернівецького району на річці Дністер зник під водою 22-річний мешканець села Ржавинці Чернівецького району. Як з’ясувалося, на березі річки відпочивала компанія людей. Один з відпочивальників, вирішив скупатися, пірнув під воду та його понесло течією.

Про це повідомляє пресслужба УДСНС в Чернівецькій області, пише molbuk.ua

Ще один трагічний випадок стався в межах села Маршинці Новоселицької ТГ Чернівецького району, де на річці Прут зник 18-річний місцевий мешканець. Хлопець із друзями відпочивав на березі, він вирішив вилізти на камінь, що стояв у воді, посковзнувся на слизькій поверхні та впав у річку. Товариші кинулися на допомогу потерпілому, адже хлопець сам плавати не вмів. Врятувати його друзям не вдалося, оскільки хлопця забрало течією.

Наразі пошуки людей тривають. До пошукових робіт залучено працівників групи водолазних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

Окрім цього, в селі Рідківці Магальської ТГ Чернівецького району під час відпочинку на місцевому ставку жителі виявили тіло чоловіка. Відпочивальники самостійно підняли на берег тіло потопельника. Після чого, його було направлено на судово-медичну експертизу до лікарні міста Новоселиця для встановлення остаточної причини смерті.

Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області звертається до громадян бути обережними під час відпочинку біля водойм та суворо дотримуватися правил безпеки.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.