Новини

«Ні їжі, ні води, тигр без хвоста»: відвідувачі звіринця на Буковині обурені умовами утримання тварин – відео

Дуже худі тварини, які знемагають від спеки, у клітках запах кількаденних фекалій, тигр без хвоста – такі факти помітили відпочивальники у звіринці, що на території відпочинкового комплексу у селі Бояни Чернівецького району.

Побачене вони передали на гарячу лінію захисників тварин, а харків’янка Юлія Денисюк виклала відео у Facebook-спільноті СтопХамБуковина, пише molbuk.ua

“Жорстоке поводження з дикими тваринами в приватному зоопарку! Леви і тигри в жахливих умовах! На гарячу лінію звернулися люди, які у відпустці в цьому комплексі. Інформація від очевидців слів: “На території є зоопарк, є левиця і лев, дуже худий, а тигр постійно спить, можливо, через спеку, біля вольєрів запах, фекалії не першої свіжості. Жодної їжі чи води не спостерігалося. Працівники також є. Тигр без хвоста, нібито леви вкусили хвіст тигра, коли він заснув і повісив хвіст до їхнього вольєру”, – пише харків’янка.

Також відвідувачі фотографувалися з недавно народженим левеням.

“Леви мали маленьких діточок, тому працівники несли одне дитинча на фотосесію з людьми за гроші. Дитина перейшла з рук в руки людям, з ним робили фото і дорослим, і дітям. Не знаю, чи левиця забрала назад дитинча. Чи можна так? Дитині пару тижнів. Не знаю, може я перебільшую все на емоціях, але перше видовище жахливе”, – продовжує дописувачка.

Захисники просять місцевих волонтерів та всіх небайдужих допомогти тваринам.

Читачі у коментаряж також висловлюють обурення:

“Це знущання продовжується вже не один рік, були з сім’єю там, це жах. Колись там був верблюд, у якого можна було ребра порахувати. Не знаю, можливо, його вже немає. Не розумію цих людей, які брали цих тварин: де відповідальнісь, а де людяність?” – пише Валя Опінка.

“Теж були там, бачили. Біда. До кого звернутися, навіть не знаю. На приватників, ще й таких, потрібно знайти управу. Тигр там взагалі бідований. Дуже страшно і боляче за тварин…” – зауважує Оля Савчук.

“Дуже багато скарг, невже не реагують? Соромно”, – обурюється Vladimir Romanovets

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.