Новини

Росіяни не сховаються: в ГУР заінтригували новою заявою про далекобійну зброю

В українській розвідці анонсували нові високоточні удари по РФ.

Про це заявив представник ГУР МО Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

Він зазначив, що між Україною та РФ існує величезна відмінність у підході до застосування зброї. Україна, зокрема, робить ставку на сучасність, технологічність і високоточність.

“Це зброя надзвичайно якісна. Я думаю, ворогу має бути приємно, що такі сучасні розробки летять на його територію. Зрештою вони ж на щось розраховували, коли нападали на Україну”, – сказав представник української розвідки.

Крім того, Юсов зізнався, що Україна зараз випробовує й іншу зброю, окрім тієї, про яку сказали раніше президент Зеленський і секретар РНБО Данілов. За його словами, ці засоби ураження високоточні та високоефективні.

“Результати згаданого засобу та інших, які зараз використовуються, є добрими й позитивними. Можна сказати, що продовження буде”, – зауважив Юсов.

На запитання про те, куди зможе діставати нова українська далекобійна зброя, представник розвідки відповів так: “Давайте не будемо зараз полегшувати завдання ГРУ ГШ, нехай вони самостійно вивчають усі ці речі. В будь-якому разі йдеться про комбінування методів, сил і засобів. Думати, що якщо озвучена відстань 700 кілометрів, то вони сховаються на відстані 800 кілометрів або 1000 – для них точно немає жодних підстав”.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.