Новини

Вантажівка впала з мосту у річку: тіло водія шукали й діставали кілька годин

У Чернігівській області  біля села Шестовиця з мосту злетіла фура, вщерть завантажена лимонами: їх із Туреччини до Білорусі перевозив водій-іноземець. Після падіння він загинув, але його тіло довелось спочатку шукати, а потім діставати рятувальникам, і на це пішло кілька годин.

Про це повідомляє ТСН.

Вантажівку, що вночі злетіла з мосту і розбита лежить посеред Десни у кризі і лимонах, рятувальники побачили на світанку. Водолази розгребли брили льоду і пірнули, щоб знайти водія. Але це їм не вдалося. Наздвичайники пригнали під міст важку техніку, зокрема військову. Кабіна майже розпадається навпіл. І в цей момент тіло водія таки дістають з машини. 

Водій — 30-річний громадянин Туреччини, Мустафа Їлдіз. 22 тонни лимонів він віз до Білорусі. Його колега і напарни- з пресою не спілкується, але стежить за діями рятувальників. Побачивши тіло, чоловік спочатку витирає сльози, потім йде до кабіни щось шукати. І знаходить: рахує гроші.

Чому вантажівка злетіла з мосту — з’ясовуватимуть слідчі. В поліції вже відкрили кримінальне провадження за статею “Порушення правил дорожнього руху”. Колеги турка-водія кажуть: напередодні бачили його, на здоров’я він не скаржився. Машина нібито була справною, тож висувають свою версію трагедії: думають, що заснув.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.