Новини

Названо 5 звичок, через які ви старієте швидше

Якщо ви виглядаєте старше своїх років, варто переглянути свій спосіб життя. Експерти кажуть, що варто обов’язково позбутися деяких шкідливих звичок.

Ви дивитеся телевізор більше 5-6 годин на день. Вчені вже давно знають, що кожна година, проведена перед телевізором, забирає життя. Для організму сидяче положення вважається своєрідним стресом, і він починає запасатися цукром. Як підсумок, ви набираєте зайві кілограми, не переїдаючи.

Багато солодкого. Солодощі позначаються як на нашій фігурі, так і на обличчі. Пам’ятайте, що кожен шматочок торта робить шкіру менш пружною.

Мало спите. Намагайтеся спати не менше 5 годин на добу, а інакше кола під очима стануть вашими вірними супутниками надовго. Оптимальна тривалість сну-7-8 годин на добу. Пам’ятайте, що відсутність відпочинку впливає і на вашу працездатність, ви стаєте розсіяним і неуважним, говорять фахівці.

Зловживаєте косметикою. Декоративна косметика має властивість забивати пори, не давати шкірі дихати. Через це вона старіє швидше. Зверніть увагу і на засоби, що містять спирт, вони завчасно зневоднюють шкіру, що призводить до старіння.

Перебуваєте в приміщенні з підвищеною температурою. Особливо актуальна ця проблема в холодну пору року, коли скрізь працює опалювальна техніка, яка не тільки дає тепло, але і сушить повітря. Поставте поруч з радіатором ємність з водою, тоді волога буде випаровуватися звідти, а не з вашого обличчя.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.