Новини

Комунальники навели лад із трубами, через які без води залишилися сотні чернівчан – фото

Працівники Чернівціводоканалу навели лад із трубами, які впродовж кількох місяців тероризували сотні мешканців проспекту Незалежності.

Про це повідомили у пресслужбі водоканалу, пише molbuk.ua

Зокрема, мешканці будинку №127 на проспекті Незалежності отримали близько 120 метрів нового поліетиленового вводу. А водоканал може нарешті відключити трубу, яка протікала на дорогу.

“Надовго не прощаємось – протягом 20 днів до вас завітає бригада по відновленню благоустрою”, – обіцяють мешканцям цього будинку на підприємстві.

Також працівники ліквідували протягом трьох годин витік на водопровідній трубі, яка пролягає на глибині 4 метри, на проспекті Незалежності, 106.

“Водопостачання відновлюється, мережі наповнюють водою, але машини з водою будуть розташовані згідно графіку, оскільки вони знаходяться біля будинків на найвищих точках. Точно знаємо, що у мешканців верхніх поверхів та будинків на Щербанюка/Достоєвського вода буде не раніше вечора – так заповнюються мережі”, – попередили у водоканалі, а також пообіцяли, що місто буде з водою.

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях у зв’язку з відключенням значної частини міста від водопостачання працівники водоканалу здійснюватимуть підвіз води цистернами до осель мешканців.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.