Новини

«Проблему безпритульних собак вирішуватимемо якісно і поступово»: Чернівецька міськрада працюватиме із ТОВ «Чотири лапи Україні»

Сьогодні, 22 лютого, у Чернівцях відбулося представлення проєкту, який має на меті зменшити кількість безпритульних собак у місті.

Міська рада підписала меморандум із ТОВ “Чотири лапи Україна”, пише molbuk.ua.

Меморандум із ТОВ “Чотири лапи Україна” відбудеться у рамках проєкту “Залучення громад” у 2021 році. Основною метою співпраці є скорочення чисельності безпритульних собак гуманними методами.

Для початку фондом буде здійснено ряд заходів, пошук лояльних варіантів, рішень для того, щоб передати програму на розгляд міській раді. В соціальних мережах будуть розповсюджені анонімні соціологічні опитування стосовно ставлення чернівчан до стерилізації тварин, готовність прилаштувати в майбутньому таких собак. Вже незабаром буде здійснено підрахунок безпритульних собак у Чернівцях, що в майбутнього дасть змогу зрозуміти, чи принесли впроваджені заходи результат.

На презентації також був присутній заступник міського голови, Ігор Крохмаль. Він запевнив у готовності міської ради підтримати роботу фонду, залучити всі можливі заходи для вирішення проблеми.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.