Новини

97-річного українця визнали найсильнішим тенісистом світу

97-річний Леонід Станіславський з Харкова потрапив до Книги рекордів Гіннеса як найсильніший тенісист планети у віковій категорії 90+.

Чоловік отримає нагороду 7 липня на центральному корті тенісного клубу “Унікорт”, пише пресслужба “Унікорт Теніс”, пише gazeta.ua.

Протягом останніх 30 років Станіславський бере участь у тенісних змаганнях. 2017-го спортсмен потрапив до Книги рекордів України.

Він є бронзовим призером чемпіонату Європи в Анталії в парному розряді в категорії 80+. Також тенісист бере участь у міжнародних турнірах у Нідерландах, США та Хорватії. Він грав навіть з учасниками, які молодші за нього на 10-15 років.

“Як бачимо, грати нашому ветерану доводилося з гравцями молодшими за нього на 10-15 років, але завдяки грі Станіславського, його прагненню й азарту, міжнародна федерація тенісу розглядає питання про внесення до календаря змагань, турнірів у віковій категорії 90 плюс. Адже своїми виступами на кортах різних країн харків’янин послужив прикладом для тенісистів-ветеранів усього світу”, – зазначають у повідомленні.

Станіславський готується до Чемпіонату світу. Рекордсмен тренується тричі на тиждень, а також відвідує поетичні й музичні клубні вечори.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.