Новини

Конкурс директорів шкіл у Чернівцях: очільників отримали не всі заклади

У Чернівцях завершилася епопея конкурсу на посади директорів 19-ти шкіл. Із них очільників обрали для 15-ти закладів. У чотирьох школах протягом липня-серпня проведуть повторні конкурси.

Про це на брифінгу, присвяченому підсумкам конкурсу, розповіла очільниця міського управління освіти Ірина Ткачук, пише molbuk.ua

Йдеться, зокрема, про заклади №3 та 20, в яких претенденти не набрали достатню кількість балів для подальшої участі. А також про школи №6 та №41: тут перемогли Руслана Бабух та Сергій Кізіма, проте вони також перемогли одночасно і в інших закладах, які й обрали. Руслана Бабух вирішила очолити школу №5, Сергій Кізіма – №14.

За словами Ірини Ткачук, з 15 директорів, які перемогли на конкурсі, 12 – це нові люди.

Загалом кандидатів на участь у конкурсі було спочатку 45, потім одна претендентка зняла свою кандидатуру. Також були школи, які захотіли очолити велика кількість учасників (ЗОШ №14), водночас у деяких закладах охочих стати директорами було по одному-двох.

Отож, наразі до 20 липня триває подача заявок на участь у конкурсі на посаду директора чотирьох шкіл: №№3, 6, 20, 41.

“До початку нового навчального року усі перелічені школи вже будуть із директорами”, – пообіцяв заступник Чернівецького міського голови Юрій Лесюк.

Нагадаємо, у травні у Чернівцях оголосили конкурс директорів у 19-ти школах. У міськраді пообіцяли, що він буде максимально чесним та прозорим.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.