Новини

«Очевидний «перебор»: «слуга народу» з Чернівців різко розкритикувала програму «Петрівського ярмарку»

Народна депутатка Олена Лис різко розкритикувала цьогорічну програму свята “Петрівський ярмарок” у Чернівцях.

Як повідомляє molbuk.ua, про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

Вона зауважила, що “уважно ознайомилася із програмою цьогорічного Петрівського ярмарку”, і їй “стало надзвичайно сумно”.

“Невже наше місто не заслуговує на краще? Ця програма заганяє в глибоку депресію і є звичайною калькою попередніх ярмарок. Вона не сучасна, у ній відсутня свіжість, адекватність. Замість зустрічі підприємців із інвестиційними проєктами чи пропозиціями для інвесторів, відкритого переліку інвестиційних об’єктів, показу продукції найкращих, найуспішніших підприємців міста та області, демонстрації найважливіших проєктів розвитку у сфері розвитку інфраструктури, культури, туризму, освіти, замість залучення громади до урбаністичних дискусій про майбутнє міста або, наприклад, дводенного безкоштовного показу найкращого українського кіно, нам знову пропонують купити меду чи житомирських шкарпеток, пограти у волейбол, якщо вам за 40, та подивитися на іноземні авто, які мало хто з городян може собі дозволити купити”, – написала “слуга народу”.

Політикиня назвала програму “Петрівського ярмарку” “очевидним перебором”.

“Часу на переосмилення, якого точно потребує Петрівка, було вдосталь. Як і розуміння того, що на наш ярмарок повинні були б приїхати тисячі відвідувачів звідусіль. Місто має здобувати, а не втрачати репутацію. Ще є декілька днів і я щиро вірю, що молода управлінська команда з бізнесовим бекграундом зможе продемонструвати власну креативність і спроможність стати справжніми лідерами. Хтось, в решті решт, має розірвати це замкнене коло несмаку і неповаги до городян. Чернівці заслуговують на краще!”, – повідомила Олена Лис.

Як відомо, традиційне міське свято “Петрівський ярмарок” цього року відбудеться 10 та 11 липня. З повною програмою свята можна ознайомитись тут.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.