Новини

Обговорення пам’ятника Воробкевича у сквері Чернівців: як подати свої пропозиції

З 2 липня до 16 липня у Чернівцях відбуваються публічні консультації планування благоустрою частини скверу стосовно влаштування пам’ятника Сидору Воробкевичу на території скверу біля ЧНУ.

Про це повідомляє Чернівецька міська рада.

Відповідальними за організацію проведення публічних консультацій є управління охорони культурної спадщини міської ради, під головуванням виконуючого обов’язки начальника управління – Діденко Вікторії Романівни, та департамент урбаністики та архітектури міської ради, як правонаступник департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради, під головуванням директора департаменту – Тимофійчука Андрія Івановича.

Публічні консультації проводяться з метою визначення та врахування пропозицій громадськості для підготовки завдання на планування благоустрою частини скверу стосовно влаштування пам’ятника Сидору Воробкевичу на території скверу.

Пропозиції стосовно влаштування пам’ятника Сидору Воробкевичу на території скверу приймаються за поштовою адресою: 58002, м. Чернівці, вул. Богдана Хмельницького, 64-А або за електронними адресами: spadok@rada.cv.ua. чи duarcv@ukr.net
З питань, що пов’язані з публічними консультаціями звертатись за адресою: 58002, м. Чернівці, вул. Богдана Хмельницького, 64-А або за електронними адрксами: spadok@rada.cv.ua чи duarcv@ukr.net або за телефонами 52-71-05, 55-38-08.

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях знесли пам’ятник Воробкевичу під час реконструкції скверу біля ЧНУ.

Згодом стало відомо, що демонтований бюст Воробкевича у Чернівцях не підлягає реставрації.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.