Новини

Збив на пішохідному переході: у ДТП на Буковині постраждала 17-річна дівчина

У селі Мамаївці Чернівецького району на пішохідному переході збили 17-річну дівчину. Вона наразі перебуває у лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

ДТП сталася ввечері 30 червня. Повідомлення про наїзд на пішохода в селі Мамаївці надійшло на спецлінію поліції о 21:30.

Виїхавши на місце дорожньо-транспортної пригоди, співробітники поліції з’ясували, що 50-річний водій автомобіля “Volkswagen Passat” не обрав безпечної швидкості руху й на пішохідному переході допустив наїзд на 17-річну дівчину-пішохода.

 Внаслідок автопригоди дівчина отримала численні травми. Медики діагностували у потерпілої політравму й госпіталізували до лікарні. Наразі вона перебуває в лікарні.
Слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху. 

Слідчі Чернівецького районного управління поліції внесли відомості про ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 51 тисячі до 85 тисяч гривень або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.