Новини

«Дякую за ці п’ять років»: у Чернівцях чиновниця зворушливо попрощалась із міськрадою, депутати їй аплодували

У Чернівцях депутати міськради подарували оплески директорці департаменту праці й соцзахисту населення Людмилі Березовській напередодні її звільнення з посади.

Як повідомляє molbuk.ua, це сталося сьогодні після розгляду одного з питань порядку денного, де Березовська була доповідачкою.

Зокрема, після розгляду питання посадовиця висловила вдячність депутатам і чиновникам міськради за “плідну співпрацю, яка проводилась протягом майже п’яти років”.

“З вами було дуже цікаво, дуже весело. Я вам дякую за ці п’ять років”, – сказала Березовська.

Посадовиця також попросила вибачення у всіх, хто може тримати на неї образу.

“Я дуже хочу, щоб ви мені пробачили… Можливо, десь-комусь у своїй праці не зробила так, як би то хотілося”, – сказала Людмила Березовська.

Наостанок посадовиця вирішила залишити про себе хорошу згадку.

“Я зробила на кожну фракцію такий пакет документів, де видно, чим займається департамент соцзахисту. Тут є дорожня карта, щоб ви могли пояснити своїм виборцям, які документи треба здати на ту чи іншу допомогу. Дякую вам за співпрацю!”, – сказала пані Березовська і покинула трибуну.

Посадовиця роздала вказані пакети документів обранцям під гучні оплески депутатів міської ради.

Як відомо, у Чернівцях ліквідовують департамент праці й соцзахисту населення міської ради. Замість нього тепер діятиме департамент соціальної політики, який очолила депутатка міськради Наталія Фрунзе.

Людмила Березовська перебувала на посаді керівниці департаменту праці й соцзахисту населення з липня 2016 року. До того часу вона близько 11 років очолювала Чернівецький міський центр зайнятості.

” ”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.