Новини

У Чернівцях виставлять на аукціон «найдревніші» автівки міськради: яка ціна

Фото “мерського” Мерседеса, який продали за 229 тис грн

Усередині або наприкінці липня у Чернівцях відбудеться ще один аукціон, на який виставлять дві автівки міської ради.

Про це у коментарі molbuk.ua повідомив секретар міськвиконкому Сергій Добржанський.

Йдеться про ВМW 5 1992-го року випуску та Оpel Astra 1991 року випуску.

“Автівки ще будуть оцінювати. Поки що можу сказати лише приблизну вартість: ВМW орієнтовно 30-35 тис грн, Оpel – 20-25 тис грн. На цьому ВМW свого часу їздили заступники міського голови, багато хто питався про цю автівку. Тож, гадаю, покупці швидко знайдуться”, – розповів Сергій Добржанський.
Наразі на балансі міської ради кількість машин зменшилася з 26 до 19-ти. Міський голова, його заступники та секретар виконкому комунальними автівками не користуються, запевнив Добржанський.

Усі інші машини, що на балансі міськради, – для потреб чиновників, проте хто, куди та як часто їздить, вдається відстежувати за допомогою спеціальних програм, каже Добржанський і демонструє дані.

Нагадаємо, на попередній аукціон виставили 5 автомобілів. Із них вдалося продати 2 – “мерський мерс” та Geely. Решту машин віддали у користування департаментам та комунальним підприємствам.

Тепер на аукціон виставили “найдревніші”, за словами Сергія Добржанського, автівки, проте обидві вони у хорошому стані, запевнив чиновник.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.