Новини

Автомобіль Toyota: особливості купівлі машини*

Купівля транспортного засобу – це важлива подія, під час якої варто врахувати багато факторів і деталей. Наприклад, підібрати відповідну модель, вибрати комплектуючі, визначитися з кольором кузова тощо. Якщо ви приглянули для себе автомобіль виробника Toyota, найбільш оптимальний спосіб – звернутися до офіційного салону, наприклад, у київську Тойота Сіті Плазу.

У цьому разі ви можете розраховувати на наступні переваги:
Персонал компанії надасть вам професійну консультацію і дасть відповіді на будь-які запитання;

Вам забезпечено винятково високий рівень обслуговування клієнтів;

Нове авто матиме ідеальний технічний стан;

Повний гарантійний і післягарантійний сервіс.

Якщо ви вирішили Придбати Тойоту в Україні і звернулися для цього до офіційного дилера, ви також можете розраховувати на додаткові послуги. Їх не повинні нав’язувати, а лише пропонувати. До їхнього переліку як мінімум входить допомога в оформленні документів, страхування, послуги кредитування.

Які автомобілі є в автосалонах

Найбільш популярні моделі, як правило, можна купити відразу на місці і навіть поїхати а такій машині додому. Однак переважно авто потрібно замовляти, попередньо визначившись із комплектацією, кольором тощо.
Якщо ви хочете купити Тойоту, тоді на офіційному сайті автосалону, що вас зацікавив, буде розміщений перелік автомобілів, доступних для продажу. Актуальний модельний ряд у більшості дилерів формують наступні серії машин останнього покоління:
Yaris;

Corolla;

Camry;

C-HR;

RAV4;

Highlander, а також гібридні версії окремих моделей.

Звертаючись у Тойота-центр ви також можете взяти на тест-драйв транспортний засіб, що вас зацікавив. Під час пробної поїздки ви зможете оцінити свої відчуття за кермом, комфорт і зручність керування, ергономічність салону тощо. Зверніть увагу, що не всі авто доступні для тест-драйву, їхній перелік може варіюватися у різних салонах.

Послуга трейд-ін в автосалонах Toyota

Якщо ви хочете придбати новий автомобіль у офіційного дилера, ви маєте можливість значно зекономити, обнявши стару машину на нову. Якщо ви уже маєте транспортний засіб марки Toyota , тоді, наприклад, автосалон Toyota City Plaza може дати оцінку вашому авто і викупити його.

Доплативши ви зможете придбати нову машину за вигідною ціною. Однак зверніть увагу, що ця, а також інші додаткові послуги, можуть відрізнятися у різних автосервісах. За додатковою консультацією звертайтеся за контактним телефоном дилерського центру, який вас зацікавив.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.