Новини

У Нацраді пояснили, за що подали до суду на «112 Україна» і Zik

Під час перевірки на каналах “112 Україна” і Zik Національна рада з питань телебачення і радіомовлення не отримала всіх запитуваних документів. Це дорівнює недопуску до проведення перевірки та дозволяє звернутися до суду шодо анулювання ліцензії.

Про це зазначив перший заступник голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Валентин Коваль в інтерв’ю “Главкому”.

“В нашому випадку щодо перевірок виникла нова історія завдяки “ковіду”. У цей карантинний період ми запровадили новий вид перевірок, так звані “безвиїзні” перевірки, які не передбачають безпосереднього контакту персоналу – лише обмін листами. Телекомпанії мали нам надати вичерпні відповіді на наші запитання і всі документи. Цього не зробили, надали нам відповіді однакові як під копірку. Але не надали документів, які називаються “сітка мовлення”, – підкреслив Коваль.

Від додав, аби представники телеканалу надали відповідний документ, то визнали би, що від своєї сітки відхилилися у певні дні, коли Нацрада їх моніторила.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.