Новини

Про що варто поговорити з коханою людиною до початку спільного життя

Рішення вести спільний побут — великий крок для будь-якої пари, особливо якщо до цього у людини не було досвіду у цьому питанні. Людина, яка звикла жити сама, може зіштовхнутися по-справжньому з нестерпними умовами, коли у її житті з’являється інша людина, причому досить близько.

Однак багато проблем можна запобігти, якщо заздалегідь сісти з партнером за стіл переговорів, інформує Ukr.Media.

Це мій простір

За умов міста майбутній парі, швидше за все, доведеться жити у квартирі, де обмежений простір буде ще більше “підсвічувати” проблеми, що є типовими для будь-якої молодої пари.

Саме тому важливо обговорити моменти, що стосуються особистого простору у спільному будинку, заздалегідь. Таким чином ви можете уникнути неприємних епізодів, які пов’язані з образами партнера через те, що друга половинка іноді намагається присвятити час собі.

Справа у інтимних стосунках

Інтимне життя неймовірно важливе у будь-яких відносинах, хоча і не є найважливішою їх частиною. Сьогодні ми дедалі частіше зіштовхуємося з випадками, коли жінки йдуть на певні поступки, що обмежують їх бажання, лише для того, щоб партнер був задоволений.

Як ви розумієте, жінка або чоловік з таким підходом практично прирікає себе на дискомфорт поруч з другою половинкою. Щоб не сталося розчарування у спільному житті, варто обговорити, на що ви готові у ліжку, і які межі ви не готові переходити.

Чого ви чекаєте від стосунків

Іноді людина погоджується на ближчий контакт, а саме — приймає рішення з’їхатися з коханою людиною, щоб таким чином спонукати партнера на більш рішучі дії, на зразок весілля. Однак минає час, ви вже давно живете разом, а пропозиції досі немає.

Ви розумієте, що час йде, а відносини не розвиваються. Уся річ у тім, що ваші уявлення від спільного проживання просто не збіглися: ви збиралися просунути відносини, а партнер просто хотів стати ближчим. Щоб не витрачати час (свій і другої половинки), обговоріть, краще ненав’язливо, як людина бачить своє життя через п’ять-десять років.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.