Новини

У Чернівцях посеред вулиці побили чоловіка нібито за дописи у Facebook

У Чернівцях посеред вулиці побили чоловіка. Він стверджує, що це сталося через дописи у соцмережах.

Як повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області, інцидент стався ввечері 2 серпня.

Зі слів заявника, невідомі чоловіки побили його, ймовірно, через дописи в соціальних мережах. Лікарі діагностували у потерпілого легкі тілесні ушкодження. За вказаним фактом співробітники поліції розпочали кримінальне провадження.

“Повідомлення про бійку на одній із вулиць Чернівців надійшло до поліції від перехожих. Реагуючи на звернення, слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції опитала потерпілого та очевидців події”, – йдеться у повідомленні.

Спілкуючись із правоохоронцями, 37-річний житель Чернівецької області розповів, що двоє невідомих побили його та втекли в невідомому напрямку. Лікарі діагностували у чоловіка забій м’яких тканин обличчя, що є легким тілесним ушкодженням.

Поліцейські внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють особи порушників і всі обставини інциденту.

Водночас, як повідомляє Чернівецький промінь, невідомі побили чернівчанина Олексія Голика, який у Facebook критикує діяльність міської ради та мера Романа Клічука.

За інформацією сайту, неподалік від місця інциденту дорогою на автомобілі начебто проїжджав син Клічука Богдан, а коли він зупинився, нападники одразу втекли.

Після інциденту постраждалий на своїй сторінці у Facebook опублікував фото пошкодженого смартфона.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.