Новини

Скандал на конкурсі директорів у Чернівцях: освітяни відреагували на «анонімку»

Колеги-освітяни не залишили без уваги лист, який надіслали на адресу редакції щодо того, що наперед відомо, хто стане директоркою ліцею №4 у Чернівцях.

На захист Анжели Починок, яку адресанти листа, що представилися батьками учнів, виступили дві працівниці сфери освіти, пише molbuk.ua

Відреагувала, зокрема, нинішня в.о. директора ліцею №4 Лариса Вязнікова:

“Я, Лариса Вязнікова, виконую обов’язки директора ліцею №4 з грудня 2020 року та обурена інформацією з листа щодо того, що наразі у закладі є й інші керівники. Прикро, що неперевірена і неправдива інформація потрапляє на шпальти газет з великою швидкістю. Впевнена, що конкурс відбудеться прозоро і керівником стане гідна людина. Прошу читачів критично ставитися до будь-якої інформації”, – написала освітянка.

Також залишила коментар під інформацією про анонімний лист і Любов Яворська, яка є директоркою школи №22 і водночас членкинею комісії.

“Читаючи вищевикладене, складається враження, що цю статтю замовили конкуренти Анжели Іллівни, які не впевнені у своїх силах, професійності, спроможності. Впевнена, що у конкурсі переможе найкращий! І конкуренти Анжели Іллівни теж так думають, тому і вдаються до маніпуляцій”, – написала членкиня комісії, яка буде оцінювати роботи кандидатів на посади директорів шкіл.

Нагадаємо, батьки учнів багатопрофільного ліцею №4 у Чернівцях переконані, що уже наперед відомо, хто стане директором закладу. Мовляв, “це знає уся школа”.

Анонімний лист такого змісту надійшов на адресу редакції . Така ж скарга надійшла і в міське управління освіти, розповіла очільниця управління Ірина Ткачук. Водночас посадовиця запевнила, що конкурс відбудеться чесно та прозоро.

Йдеться про конкурс на посади директорів шкіл у Чернівцях, який відбудеться у червні.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.