Новини

Три знаки, які сьогодні можуть почути зізнання в коханні

27 травня, почути зізнання в коханні можуть представники всіх знаків зодіаку, але три з них можуть особливо на них сподіватися.

Про це пише ТСН.

Лев (23.07 — 21.08)

Левам, які давно перебувають у взаєминах зі своїм партнером, не так вже й потрібно його зізнання в коханні: представники одного з найбільш упевнених в собі і — з пісні слів не викинеш — самозакоханих знаків зодіаку і так знають, що не тільки кохають, але і кохані, і зайвих доказів не потребують.

Проте отримати визнання їм буде приємно, а якщо кохана людина до того ж подбає про те, щоб все минуло максимально романтично, Леви це обов’язково оцінять — вони вважають, що у королів, якими вони є, все повинно бути по-королівськи.

Діва (22.08 — 23.09)

Для Дів, незважаючи на те, що їхні стосунки з коханою людиною пов’язує давня і міцна “дружба”, зізнання в коханні стане повною несподіванкою.

Більш того, вони не зовсім зрозуміють сенс цього показового “заходу”: навіщо, якщо вони і так прекрасно ладнають, а заміж представниці знака поки не збираються.

Втім, ця подія змусить їх серйозно задуматися про своє майбутнє: а чи не занадто довго вони відчувають свої почуття — можливо, варто почати підготовку до офіційного оформлення стосунків?

Козоріг (22.12 — 20.01)

Козороги, швидше за все, самі надумають зробити рішучий крок і розповісти про свої почуття коханій людині.

Представники знака тільки на перший — поверхневий — погляд здаються стриманими і малоемоційними, насправді у них в душі бушують пристрасті, в одній з таких пристрастей вони сьогодні захочуть зізнатися.

Незважаючи на таємну впевненість в тому, що їхнє  зізнання буде прийняте з радістю, вони все-таки будуть безмірно хвилюватися: а раптом його не приймуть?!

Даремно, сьогодні все складеться якнайкраще — не варто упускати сприятливий шанс.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.