Новини

Пластикові вікна: затишок і комфорт*

У перевагах пластикових вікон давно нікого не треба переконувати: довговічні, надійні, легкі у догляді — ці характеристики зробили їх беззаперечними лідерами. Якщо ви ще досі вагаєтеся або не можете знайти аргументи, щоб переконати своїх літніх родичем, наведемо декілька цікавих фактів про ПВХ-вікна.

Якщо ви вирішили замовити пластикові вікна ПВХ, звертайтеся тільки до перевірених фірм, адже тут можна сильно помилитися. Від якості склопакету та його встановлення залежатиме подальше його експлуатування. Тож, обираючи вікна, звертайте увагу на ключові аспекти.

Обираємо вікно: секрети вдалого вибору

Передусім варто визначитися, який саме склопакет вам потрібний, адже існують декілька різновидів, зокрема:
Вікна для квартири.

Вікна для будинку.

Балкони.

Двері.

Перегородки.

Веранди.

Також зазвичай фірми, які спеціалізуються на виготовленні та встановленні склопакетів пропонують москітні сітки, сонцезахист, підвіконня та ремонт вікон. Тож ви зможете замовити все, що необхідно для створення повноцінного затишку та комфорту у вашому приміщенні.

Вартість склопакету залежить від декількох факторів. Передусім – це виробник. Якщо ви прагнете лише захистити приміщення від потрапляння до нього атмосферних опадів і вітру, можна придбати найдешевший склопакет. Але якщо ви хочете створити затишне та тепле приміщення, то не варто економити.

Також на ціну впливає те, скільки частин має склопакет – одну, дві чи три. Тут варто зважати на розмір віконного проєму або балкону. До речі, для точних вимірів варто запросити представників компанії, яка виготовлятиме склопакет, адже найменша похибка буде критичною.

Якщо ви хочете засклити балкон, варто також придбати балконний блок, який передбачає вхідні двері та внутрішнє вікно. Він забезпечуватиме додаткову тепло- та шумоізоляцію. Такі двері можуть мати декілька режимів відкривання, тож узимку ви зможете відкривати їх на спеціальний режим зимового провітрювання.

Для зовнішнього оселення балкону купується блок “лоджія”, який передбачає чотири вікна, два з яких відкриваються, а два – нерухомі. Це зручно та дає змогу легко мити такі вікна та регулювати доступ повітря до приміщення. Якщо ви щасливий власник великого балкону, варто замовити декілька таких блоків.

Обираючи фірму, яка пропонує встановлення склопакетів, зверніть увагу на тих, які безпосередньо співробітничають з виробництвами, адже в такому разі ви отримаєте не лише нижчу ціну, а й менший термін виготовлення замовлених склопакетів. Крім того, виробники зазвичай забезпечують гарантійний ремонт своєї продукції.

Також приємним бонусом є безкоштовна доставка, яку пропонують деякі організації. Це дає змогу зекономити, а кошти краще витратити на необхідну якісну фурнітуру або супутні товари: підвіконня, москітні сітки або захист від сонця. Це дасть змогу створити комфортну та затишну атмосферу у приміщенні.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.