Новини

Унікальний випадок. Збірна України вилітає з Євро, але має таку ж кількість очок, як і в першого місця

Збірна України зіграла внічию з Бельгією 0:0 та покинула Євро-2024. Команда в підсумку зайняла четверте місце в групі, адже наші суперники – Словаччина та Румунія – зіграли внічию, пише molbuk.ua.

Українці в матчі з Бельгією показали добротну гру – гарно та компактно захищалися, непогано контратакували.

Моменти відзначитися у нас були в обох таймах. У першому хорошу нагоду мав Роман Яремчук після пасу в дотик від Миколи Шапаренка. Форвард “Брюгге” вирішив віддавати пас на Артема Довбика, а не бити. Проте на простріл форвард “Жирони” не відкликнувся.

У другому таймі супермомент Україна мала ще й наприкінці зустрічі, але Георгій Судаков, який протягнув м’яч у карний майданчик бельгійців, з вигідної позиції пробив прямо в руки воротарю.

Загалом у групі E стався унікальний випадок, коли всі команди мають рівну кількість очок, і все вирішується за додатковими показниками.

Наша збірна має найгіршу різницю забитих та пропущених – -2. Велику роль у цьому зіграла поразка від Румунії у першому турі 3:0.

Навіть перемога над словаками 2:1 та нічия з фаворитом Бельгією не змогли врятувати ситуацію.

Таким чином, наша збірна не виходить у плейоф та їде додому.

Третій тур групи E, Євро-2024

Середа, 26-те червня

Штутгарт, “Мерседес-Бенц Арена”

Україна – Бельгія 0:0

Україна: Трубін – Тимчик, Забарний, Сваток (Ярмоленко 81), Матвієнко, Миколенко (Зінченко 58) – Шапаренко (Маліновський 70), Бражко (Степаненко 70), Судаков – Яремчук (Ванат 70), Довбик.

Запасні: Бущан, Лунін, Конопля, Таловєров, Сидорчук, Степаненко, Ярмоленко, Маліновський, Мудрик, Циганков, Зінченко, Зубков, Бондар, Ванат, Михайліченко.

Головний тренер: Сергій Ребров.

Бельгія: Кастельс – Вертонген, Фас, Теат, Кастань – де Брюйне, Онана, Тілеманс (Мангаля 61) – Доку (Бакайоко 77), Лукаку (Опенда 90), Троссар (Караско 62).

Запасні: Камінські, Селс, Дебаст, Карраско, Вранкс, де Кетеларе, Мангаля, Бакайоко, Опенда, Вермерен, де Кейпер.

Головний тренер: Доменіко Тедеско.

Попередження: Фас 43, Онана 69.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.