Новини

Сьогодні – закриття кінофестивалю «Миколайчук OPEN»: оголосять назву фільму-переможця

Сьогодні, 23 червня, у Чернівцях завершується третій міжнародний кінофестиваль “Миколайчук OPEN”.

Тут представили понад 60 повних і короткометражних фільмів, серед яких українські мюзикли та ігрові стрічки з різних куточків світу. Фільми, варті уваги міжнародного конкурсу, відібрали з-понад тисячі картин-претенденток, пише облрада, інформує molbuk.ua

Відкрила Миколайчук OPEN режисерська робота актора Віґґо Мортенсена – вестерн “Мертві не завдають болю”. Він особисто приїхав у Чернівці, щоб презентувати стрічку. А перший день фестивалю був присвячений його натхненнику – українському генію кіно Іванові Миколайчуку.

Сьогодні о 18:00 – церемонія закриття та показ фільму “Яремчук: Незрівнянний світ краси”, режисер Артем Григорян.

Документальна біографічна драма про життя та кар’єру першої української поп-зірки — Назарія Яремчука. Фільм складається з інтерв’ю з близькими Назарія, його особистих щоденників та ексклюзивних хронік.

Перед нами розкривається його шлях від перемоги на сцені “Пісні року-71” у складі ВІА “Смерічка” до політичних переслідувань від КДБ, смерті Володимира Івасюка та виступах у Чорнобилі й Афганістані.

Локація: центр імені Івана Миколайчука

вхід за квитками та абонементами

19:00 – Фільм-переможець Міжнародного конкурсу

Показ фільму, який переміг у глядацькому голосуванні міжнародного конкурсу фестивалю Миколайчук OPEN. Назву стрічки оголосять перед переглядом.

Локація: кінотеатр “Чернівці”

вхід за квитками та абонементами

Як повідомлялося, 16 червня у Чернівцях офіційно відкрили фестиваль глядацького кіно Миколайчук OPEN.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.