Новини

«Бачимо, як Віолетта старається»: читачі «МБ» і далі передають кошти на деталі для дронів

Фото з фб-сторінки Віолетти Олійник

Буковинці не припиняють передавати кошти на деталі для дронів, які збирає 28-річна чернівчанка Віолетта Олійник. У дівчини на фронті – двоє братів і батько, тож вона збирає ці дрони на совість. Адже їхня успішна робота наближає нашу перемогу, а отже, швидше повернення додому рідних.

Днями до редакції ” ” принесло сто євро подружжя пенсіонерів із Шипинців.

“Беріть і не запитуйте нас, для чого ми це робимо і як нас звати”, – з такими словами ці добрі люди передали кошти для Віолетти.
Це вже не перший їхній такий вчинок. Кілька місяців тому 150 євро на дрони до редакції приніс чоловік Степан Васильович. Тепер 100 євро передала дружина Любов Степанівна.

“Ми бачимо, як Віолетта старається, і довіряємо їй”, – каже Любов Степанівна.

Подружжя розповіло, що їм допомагає донька, яка працює за кордоном. Тож час від часу частину коштів передають волонтерам, як-от Віолетті Олійник.

Тим часом сама Віолетта уже виготовила та передала до війська майже сотню fpv-дронів. Усе більше з них тепер обладнані тепловізійними камерами, що дасть змогу атакувати ворога вночі.

Усі кошти журналісти передали майстрині, за що вона щиро подякувала.

Газета “Молодий буковинець” закликає читачів підтримати майстриню, адже вона робить дуже потрібну справу.

Перекажіть суму, яку можете, на картку “Монобанку” Віолетти Олійник, а вона за ці кошти придбає запчастини й виготовить черговий дрон, який врятує життя наших військових і наблизить перемогу України. Пам’ятайте, що кожна гривня важлива!

На виробництво дронів:

5375 4112 1212 5848, “Монобанк”

Посилання на банку тут

Віолетта Олійник

PayPæl: flotilia.my@gmail.com

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.