Новини

«Мрія стала реальністю»: родина, яка мешкала у Місті добра у Чернівцях, отримала новий дім

30-річна мати чотирьох діток Олена рік прожила у Центрі доброти для мами і дитини у Чернівцях. Жінці вдалося втекти від домашнього насильства, протягом року опанувати нову професію. А тепер їй разом із дітьми запропонували переїхати в будинок на Хмельниччині.

Про це йдеться на Facebook-сторінці Міста Добра, пише molbuk.ua

“Олені 30 років і вона мама прекрасних чотирьох діток, які є справжнім натхненням для своєї матусі! Адже саме завдяки любові до своїх дітей Олена змогла втекти від домашнього насильства та постукати у двері Міста Добра. Так розпочалась їхня нова сторінка, де більше немає місця для слова “насильство”, – йдеться у розповіді.

У Місті Добра Олена разом із дітьми прожила більше року.

“Цей рік став роком шляху до нових звершень і нових цілей! Завдяки нестримному бажанню Олена стала нашим головним кухарем і готувала для всього Міста Добра! Невдовзі матуся познайомилась із нашою чарівною феєю Олею – власницею Chick cake studio і пройшла безкоштовні курси з кондитерського мистецтва”, – розповідають у дописі.

Протягом усього часу Олена та діти працювали з психологами та змогли перебороти усі отримані психологічні травми, зазначають.

“На шляху Олени зустрілась ще одна прекрасна людина, яка запропонувала переїхати у будинок на Хмельниччині та ось і настав цей довгоочікуваний день – випуск з Міста Добра. День, коли мрія про нове спокійне життя стала реальністю. День, коли лились сльози, але вже від щастя! У стінах Міста Добра Олена отримала професію, нові вміння та поставила перед собою нові цілі! Ми щиро впевнені, що у матусі все вдасться”, – переконані автори допису.

Усіх небайдужих запрошують підтримати фізично, морально або фінансово жінок та дітей, які знаходяться у Місті Добра.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.