Новини

У Чернівцях судитимуть хулігана, який крав продукти у магазині

За крадіжку майна чернівчанин постане перед судом. 26-річний житель обласного центру, неодноразово раніше засуджений за вчинення майнових злочинів, у квітні цього року знову скоїв три крадіжки продовольчих товарів з місцевих магазинів. За цими фактами слідчі поліції звершили досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області, пише molbuk.ua

“До поліції надійшло декілька повідомлень від працівників магазинів обласного центру про те, що невідома особа таємно викрала товари. У результаті проведених поліцейських заходів працівники Чернівецького районного управління поліції встановили особу фігуранта. Ним виявився місцевий житель, неодноразово раніше засуджений за вчинення крадіжок”, – розповіли у поліції.

Під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури слідчі поліції передали обвинувальний акт для розгляду до суду відносно фігуранта.

Йому інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Нагадаємо: відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили відповідальність за вчинення крадіжок, що в умовах воєнного стану прирівнюються до тяжких злочинів.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.