Новини

Тариф «Твій газ Рівномірний платіж»: сплачуйте однакову суму щомісячно і не хвилюйтесь через великі рахунки взимку*

За рішенням Уряду та державного регулятора НКРЕКП, усі побутові споживачі з 1 травня 2021 року були переведені на базовий річний тариф своїх постачальників з фіксованою ціною газу. ТОВ “Чернівцігаз Збут” пропонує своїм клієнтам ціну 7,99 грн за куб в межах базового тарифу “Твій газ Річний”. Однак компанія пропонує й інші тарифи, які можна обрати споживачам.

Зручну систему розрахунків передбачено у тарифі “Твій газ Рівномірний платіж”. Цей тариф діє до 30 квітня 2022 року і дозволяє розподілити фінансове навантаження на сімейний бюджет рівномірно впродовж року. Для цього обсяг споживання клієнта за весь попередній рік множиться на зафіксовану на рік ціну і споживач щомісяця сплачує рівні частини від отриманої суми.

У разі підключення до тарифу “Твій газ Рівномірний платіж” до 31 травня 2021 року клієнт отримає ціну 7,99 грн за куб. Це дозволить не платити значні кошти під час опалювального сезону, а розподілити розрахунки за газ на теплі, літні місяці, коли споживання газу мінімальне. Такий тариф буде зручний тим, хто прагне чітко планувати свої витрати, адже платіж буде однаковим щомісяця впродовж терміну дії тарифу.

Якщо протягом періоду дії тарифу клієнт не використає увесь запланований обсяг газу, заощаджена сума повернеться на його банківський рахунок або залишиться на особовому рахунку для майбутніх платежів.

Перейти на тариф “Твій газ Рівномірний платіж” споживачі можуть:

– у Центрах обслуговування клієнтів 104.ua чи відділеннях “Чернівцігаз Збут” (адреси та контактні дані дивіться в розділі “Контакти” на сайті);
– на сайті компанії www.cv.gaszbut.com.ua в розділі “Тарифи та акції”, залишивши заявку;
– за телефонами контакт-центру: (0372) 931 804.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.