Новини

Юпітер в Рибах: астрологиня розповіла про сприятливий період

Юпітер-соціальна планета, чоловіча і активна, більше пов’язана з культурою, пізнанням і духовним життям. Функція Юпітера орієнтована на зовнішнє, активне прояв.

Юпітер має великі системи супутників, тому в перекладі на символічну мову астрології, робить сильний вплив на всіх керівників, особливо якщо вони керують колективами, містами, регіонами, тобто показують дорогу і визначають життя інших людей, розповіла УНІАН астрологиня Марина Скаді.

Енергії Юпітера включають тривалі процеси, впливають на участь у суспільному житті, сприяють розвитку, кар’єрному або інтелектуальному зростанню.

Риби-мутабельний знак зодіаку стихії Води, це мінливий, перехідний стан, яке готує новий рівень взаємодії, завершує повний розвиток і прояв. Це змішання і злиття всього напрацьованого досвіду зодіаку, прийняття будь-якої форми, здатність видозмінювати реальність.

Знак Риби пов’язаний зі сферою творчості, духовності, Юпітер – найбільша планета в Сонячній системі, має властивість розширювати і збільшувати, дарує удачу і щастя, допомагає нам вийти за свої межі і досягти більшого.

Транзити Юпітера за знаком Риби, сприяє творчому натхненню і інтуїтивним осяянням, можливість бачити навколишній світ у всьому багатстві його краси і гармонії.

Океан, як аналогія зі знаком Риби, найбільш барвисто ілюструє безкрайність внутрішнього потенціалу, зібраного всім Зодіаком.

Періоди Юпітера в Рибах-дуже сприятливий час для людей мистецтва.

Однак, риби-дуже ідеалістичний знак, а в поєднанні з оптимізмом Юпітера, очікування можуть стати настільки ідеалістичними, що приведуть до розчарувань.

Гармонійні аспекти з Плутоном в Козерозі і Ураном в Тельці, а також, з’єднання з Нептуном, дасть благодатний ґрунт для зростання, що проявиться в позитивних змінах по всіх сферах життя, якщо не відриватися від реальності.

Юпітер в Рибах дає відчуття і прояв можливостей вийти за рамки звичайного кола, розширення напрямків, нові ідеї, зростання, розвиток, нові рівні, обсяги вже наявних знань, оптимізм. Вдається максимально використовувати ресурси з зовнішнього світу і далекі відстані.

Знак Риби входить в Зону трансформації. Завданням цієї зони є підготовка і здійснення процесу переходу енергії на новий рівень. Відмінною особливістю знака Риби є здатність змінюватися, знаходити нові перспективи і напрямки подальшого розвитку і зростання. Входить в квадрант я-зовнішнє”.

Юпітер в Рибах надає можливості для реалізації в зовнішньому, навколишньому світі, прояв своїх здібностей і якостей мабуть для всіх, у вигляді власних конкретних досягнень.

При цьому акцентується необхідність взаємодії із зовнішнім світом як підживлення ззовні, для досягнення результату.

Період транзиту Юпітера по Рибах: з 14 травня по 28 липня 2021 буде дуже яскравим, відмінний час для закладки фундаменту – це можуть бути ідеї, складання планів і цілей, оформлення документів.

На другому проходженні Юпітера по Рибах-з 29 грудня 2021 по 11 травня 2022 – вони почнуть активно просуватися, тобто в 2022 році, розпочате в травні – червні – липні 2021, дасть соціальне зростання і розвиток.

Також, це період духовного пробудження. Світогляд людей зміниться. Віра у високі ідеали стане каталізатором багатьох процесів.

Швидкими темпами розвиватиметься медицина, психологія, фармацевтична промисловість. Відбудеться удосконалення морського транспорту. З’являться нові ініціативи з очищення морів і океанів від сміття.

Позитивні зміни на державному рівні, в економіці, юриспруденції, освітній сфері, сприятимуть впровадженню нових соціальних програм.

Риби-знак таємниць, тому Юпітер тут або сприяє таємним справам, або відкриває ці таємниці. Багато хто починає займатися внутрішнім світом, долучатися до таємних наук.

В кінці грудня 2021 місячні вузли поміняють вісь знаків Зодіаку – Північний вузол увійде в Телець на 1,5 року, що збільшить ймовірність набути впевненості. Юпітер в 2022 в гармонійних аспектах з віссю вузлів, а це загальносоціальний фактор, тому 2022 для всіх буде набагато краще, ніж 2020 і 2021.

У третій період проходження Юпітера по Рибах-з 28 жовтня по 20 грудня 2022, відбудеться коригування, удосконалення, стабілізація і завершення розпочатого раніше.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.