Новини

“Робить найкращий ремонт у Чернівцях”: Клічук похвалив фірму-підрядника з Тернополя

Фото департаменту інфраструктури та благоустрою міськради

Чернівецький міський голова Роман Клічук назвав тернопільську фірму “Технобудцентр” однією з кращих щодо якості виконаних ремонтів у Чернівцях.

Про це мер сказав на своїй пресконференції, пише molbuk.ua

Клічук додав, що фірма прийшла на чернівецький ринок ще у 2022 році.

“Це фірма, яка робить найякісніший ремонт у місті”, – відзначив посадовець.

“Технобудцентр” наразі – один із лідерів за кількістю виграних тендерів на ремонт вулиць у Чернівцях. Лише цьогоріч станом на 8 квітня фірма перемогла в низці тендерів щодо поточних ремонтів вулиць на мільйони гривень. При цьому вона пропонувала значно нижчу ціну, ніж інші учасники тендеру.

“Чому така низька ціна від них – це краще їх спитати. Я впевнений, що вони теж вболівають за свій імідж, за те, щоби не “попасти” на переробляння. Тож свою роботу виконують якісно”, – висловив переконання мер.

Зокрема, за 1,4 мільйона гривень відремонтують вулицю Цецинську. Переможцем тендеру стало ТОВ “Техно-буд-центр”.

Також цього року продовжать ремонтувати вулицю Учительську. Це вже буде третя частина ремонту.
У тендері зазначено, що її відремонтують за 8,3 мільйона гривень, роботи продовжить теж ТОВ “Техно-буд-центр”.

Здійснять і ремонт вулиці О. Гузар. Це також продовження, адже частину вулиці відремонтували минулого року.
Відповідно до тендеру, цього року на ремонт заплановано 6,6 мільйона гривень. ТОВ “Техно-буд-центр” виграв із пропозицією майже на 1,6 мільйона гривень нижче – 5 мільйонів.

Буде здійснений поточний ремонт перехрестя вул. Р. Шухевича – Науки. На тендері запропонована ціна – 4,4 мільйона гривень. Переможець – ТОВ “Техно-буд-центр” – запропонував найнижчу вартість робіт. Ціна знижена майже на мільйон гривень.

Кваліфікація переможця у тендері з ремонту вулиці Руської – від вулиці Січових Стрільців до вулиці Фастівської. Очікувана вартість тендеру майже 52 мільйона гривень. Найнижчу ціну традиційно запропонував ТОВ “Техно-буд-центр”. Він знизив ціну до 29,9 мільйона гривень. І виграв тендер.

Підприємство ТОВ “ТЕХНО-БУД-ЦЕНТР” було зареєстроване у 2005 році в Тернополі. Керівниками компанії” є Андрій Ярема, Юрій Ханін. Уповноважена особа – Петро Тесельський.
Основний вид діяльності – будівництво доріг і автострад.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.