Новини

Чи потрібні нові транспортні картки: оператор пояснив, як будуть вони працювати у приватних маршрутках Чернівців

Усі транспортні картки, які діють у тролейбусах і комунальних автобусах, будуть працювати й у приватних маршрутках, коли там встановлять валідатори. Нових карток для проїзду в маршрутках оформляти не потрібно.

Про це molbuk.ua повідомив оператор автоматизованої системи обліку оплати проїзду електронного квитка у громадському транспорті Чернівців.

Тепер за безготівкову оплату відповідає оператор ТОВ “Айкю директ Україна”. Він впроваджуватиме новий функціонал електронного квитка. У приватних маршрутках планується встановити 69 валідаторів. Це мають зробити протягом п’яти місяців.

“У маршрутках діятимуть усі транспортні картки, які використовують пасажири зараз у тролейбусах і комунальних автобусах: громадська, пільгова, учнівська, студентська. Також буде діяти “Денний квиток”. Учнівська та пільгові картки залишаться персоналізованими, але їх зроблять із новим дизайном. Кожна картка буде мати свій буклет. Для більшої безпеки персоналізовані картки матимуть ПІН-коди”, – пояснює технічна директорка Ксенія Гончак.

Зараз врегульовують питання щодо видачі транспортних карток.

“Раніше це робило Чернівецьке тролейбусне управління, тепер – ТОВ “Айкю директ Україна”. Приймати заявки на пільгові транспортні картки і видавати їх будуть у ЦНАПі, на вулиці Героїв Майдану, 7. Так було й раніше. Зараз узгоджуємо фінансові питання з департаментом транспорту міської ради щодо видачі карток. Тож поки що їх не видаємо. Людина може вже замовити пільгову транспортну картку, але наразі її не отримає. Надалі їх будуть видавати впродовж двох тижнів”, – сказала Ксенія Гончак.

Для відновлення втрачених транспортних карток теж потрібно звертатися у ЦНАП. Передрук картки коштує 60 гривень.

З приводу інформації щодо транспортних карток, роботи валідаторів можна звертатися за номером телефону: 067-399-86-67.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.