Новини

Любить виділятися та вміє заробляти гроші: значення імені Геннадій

22 лютого іменини відзначають носії кількох імен. Серед них і володарі імені Геннадій.

Ім’я Геннадій походить від давньогрецького слова “геннадіс”, що означає “шляхетний, родовитий”.

Геннадій з дитинства має суперечливий характер. Він може влаштувати негарну сцену в магазині, упасти на підлогу, зайтися лементом, вимагаючи купити іграшку.

Але часом він стає просто ідеальною дитиною – слухняним і уважним. Швидко починає міркувати, на кого і як можна подіяти, щоб домогтися бажаного. Уміє пристосовуватися до обставин. У старшому віці буде намагатися будь-якими способами виділитися серед навколишніх і звернути на себе увагу. Може зробити незвичайну зачіску, обрати екстравагантну манеру поводження. Геннадій має складний характер. На роботі намагається бути в числі перших.

Уміє заробляти гроші, борги повертає неакуратно. Уразливий, на критичні зауваження реагує болісно. Любить красиво прибрехати. Може зазнатися від похвали. У сімейному житті цінує затишок і комфорт. Любить сидіти за добре сервованим столом.

Майбутню супутницю життя вибирає особливо ретельно. Жадає від дружини обов’язкового виконання різноманітних капризів і примх. Якщо дружина погодиться на такий компроміс, то життя буде не таким поганим. Геннадій буде домагатися успіхів по службі, надавати допомогу по будинку, не буде пропадати після роботи зі своїми друзями.

Носіям імені Геннадій для шлюбу підходять володарки таких імен: Ірина (Ярина), Лідія, Любов, Майя, Наталя (Наталка), Ольга.

Менш підходять: Ангеліна, Віолета,Оксана, Римма, Тамара, Тетяна.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.