Новини

Огляд найкращих університетів Словаччини*

Навчання за кордоном — це унікальна можливість для українців, які хочуть здобути якісну вищу освіту та отримати диплом міжнародного зразка. Широкий вибір престижних навчальних закладів пропонує Словацька Республіка. Близькість до України, доступна для вивчення мова, висока якість життя роблять цю країну затребуваним напрямком серед абітурієнтів.

Топ-5 вишів Словаччини

Якщо вирішили, що ваша мрія — це навчання в європейській державі, варто заздалегідь розглянути університети Словаччини, що пропонують програми навчання для іноземців:
Пряшівський університет — молодий, але амбітний виш, заснований у 1997 році. Активно розвиває напрямки природничих, гуманітарних, богословських наук.

Технічний університет у Кошице — опорний ВНЗ країни, потужний центр інженерної освіти. Має тісні зв’язки з провідними виробниками.

Університет Коменського в Братиславі — найстаріший і найбільший виш країни. Відомий своїми науковими школами в галузі медицини, права, фізики, філології.

Жилінський університет — лідер авіаційної, транспортної, будівельної освіти. Пріоритетними є також екологічні програми та менеджмент.

Економічний університет — осередок провідних знань у цій сфері. Готує висококласних фінансистів, підприємців, аудиторів, менеджерів.

Головна перевага такої освіти — це її висока якість. Словаччина користується попитом не лише серед українців, а й серед жителів інших європейських країн.

Як вступити на навчання за кордоном?

Переїзд до іншої країни — це доволі складний процес. Вам потрібно пройти курси з вивчення мови, зібрати повний пакет документів, домовитися про проживання в гуртожитку, адаптуватися до нових умов.

Але робити це самостійно зовсім не обов’язково. Educate Agency — відома українська компанія, яка спеціалізується на допомозі майбутнім студентам іноземних ВНЗ. Тут усі охочі можуть безкоштовно проконсультуватися, а також отримати повний пакет послуг, що включає супровід від моменту збору документів до інтеграції у студентську спільноту.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.