Новини

Не заплатили за проїзд: у ЧТУ вирішили боротися із «зайцями», оприлюднивши їх фото

Чернівецьке тролейбусне управління вирішило показувати обличчя людей, які не сплатили за проїзд.

Про це ЧТУ повідомило на своїй фб-сторінці.

На офіційній сторінці ЧТУ створили рубрику “Зайці” громадського транспорту. Тут поширюють фото тих пасажирів, які не заплатили за проїзд.

У цій рубриці оприлюднили фото чотирьох жінок.

“Ми хочемо звернути увагу всіх пасажирів та нагадати про важливість придбання квитків на проїзд в громадському транспорті. На жаль, ми стикаємося з ситуаціями, коли пасажири використовують послуги без оплати. Квиток на проїзд – це не тільки обов’язкова умова для користування транспортними послугами, але й спосіб підтримати розвиток і покращення системи пасажирських перевезень в нашому місті”, – йдеться у поясненні на сайті.

Також повідомили, що у даному розділі регулярно будуть публікувати фото тих, хто втік з транспортного засобу та не оплатив за проїзд.
Таким чином хочуть встановити осіб, які вчинили адміністративне правопорушення, здійснюючи безквитковий проїзд в комунальному транспорті.

Раніше на сайті Чернівецьке тролейбусне управління було створено розділ “Наші хейтери”. Як пояснили у міській раді, його створили для того, щоби відділяти конструктивну критику реальних пасажирів від ботів, задача яких – писати неправдивий негатив про роботу ЧТУ.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.