Новини

У Чернівецькому національному університеті сьогодні пройде патріотична акція: що відомо

Сьогодні, 16 лютого, об 11:10 у на території центрального корпусу Чернівецького національного університету імені Ю. Федьковича відбудеться загальноукраїнської акції з нагоди Дня єднання.

Про це повідомили на сайті університету.

“У цей день, 16 лютого 2022 року, указом Президента України було проголошено — День єднання України. О 10 годині ранку в українських закладах освіти був піднятий Державний прапор України та виконаний Державний гімн України. У передчутті загострення військового конфлікту в країні було прийнято рішення нагадати українцям та підняти їхню національну свідомість, що наша сила в єдності, разом ми подолаємо всі перешкоди, які з’являться на нашому шляху.

Майже два роки, як “сусід” зі сходу почав відкриті бойові дії на території України. Його метою було запаморочити свідомість українців та знищити нашу історію. Але наші люди з перших днів усвідомили, що ми — є сила. І кинули всі зусилля на захист. Українці об’єдналися задля спільної мети жити в мирній, вільній, єдиній, європейській країні”, – йдеться в повідомленні.

В університеті запрошують всіх охочих долучитися до акції.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.