Новини

У Чернівцях підписали новий меморандум: що про нього відомо

Сьогодні, 3 лютого, у Чернівцях підписали меморандум між Антикорупційною ініціативою Європейського Союзу (EUACI) та міською радою.

Про це йдеться у Telegram-каналі Чернівецької міської ради.

За інформацією Чернівецької міської ради, ця ініціатива спрямована на підняття стандартів управління та підвищення довіри громадян до діяльності місцевих органів влади.

“Продовжуємо співпрацю для зміцнення прозорості та ефективності управління. У ІІІ Фазі плануємо посилювати спроможність міської ради у сфері внутрішнього аудиту та оцінці корупційних ризиків”, – ідеться у повідомленні.

Що відомо про Антикорупційну ініціативу Європейського Союзу (EUACI) в Україні:

Антикорупційна ініціатива ЄС (EUACI) – провідна антикорупційна програма в Україні, що фінансується ЄС, співфінансується і впроваджується Міністерством закордонних справ Данії. EUACI відіграє ключову роль у забезпеченні сталого інституційного розвитку антикорупційних інституцій.

Програма також надає допомогу організаціям громадянського суспільства та журналістам-розслідувачам, що посилює їхній потенціал і підвищує їх роль у протидії корупції. Окрім цього, EUACI співпрацює з міськими головами, адміністраціями міст, а також громадянським суспільством пʼяти Міст Доброчесності (Житомир, Чернівці, Червоноград, Маріуполь та Нікополь) для посилення їх прозорості й підзвітності.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.