Новини

Розповсюджував наркотики: на Буковині судитимуть 23-річного “закладчика”

16 листопада у Чернівцях на одній із вулиць поліцейські викрили чоловіка, який здійснював розкладення “закладок”. Правоохоронці зібрали доказову базу нелегального бізнесу чоловіка та скерували обвинувальний акт відносно нього до суду.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Співробітники поліції вилучили у 23-річного місцевого жителя 27 зіппакетів, обмотаних ізолюючою стрічкою із кристалічною психотропною речовиною білого кольору, схожою на наркотичну.

Всі вилучені речові докази правоохоронці відправили до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС для проведення відповідних експертиз. За результатами дослідження вилучені речовини у своєму складі містять особливо небезпечну психотропну речовину PVP, обіг якої в Україні заборонено.

Слідчі Чернівецького райуправління поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду. Фігуранту інкримінують вчинення правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.