Новини

Лієва затримали в Чернівцях, – прокурор САП на суді

Фото: Суспільне

Прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури розповів, що Лієва затримали у Чернівцях під час спроби перетнути кордон.

Про це він повідомив під час засідання суду щодо справи про розкрадання майже 1,5 млрд грн на закупівлі боєприпасів для ЗСУ, у якій підозрюють експосадовця Міноборони Олександра Лієва, пише Суспільне.

Раніше ми писали, що ВАКС не обрав запобіжний захід Лієву в справі про розкрадання коштів на снаряди для ЗСУ.

За інформацією Суспільного, відомо, що прокурори під час засідання суду просили призначити Лієву тримання під вартою або заставу у розмірі 268 млн гривень, адже на їхню думку є “низка ризиків”.

“Зокрема, Лієв може переховуватися та перешкоджати слідству або виїхати за кордон, а також може вчиняти інші правопорушення або дії спрямовані на приховування інших злочинів”, – зазначили прокурори.

Своєю чергою сторона захисту Лієва спростувала всі ризики. Зокрема, сам Лієв сказав, що його затримали після спроби перетнути кордон. Він нібито мав спробу виїхати за межі України, але прикордонники його не пропустили під приводом підробного закордонного паспорта і викликали поліцію, після чого паспорт вилучили.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.