Новини

Відпочинок в Туреччині – 2023: топ-5 питань туристів до турагенції ANEX Tour*

Повноцінно відпочити та оздоровити дітей на морі в Україні цього року складно: ракетні атаки, у морі міни та бактеріологічний коктейль із дельти Дніпра. Різко зріс попит на гарячі тури в Туреччину автобусами та авіачартерами. Співробітники онлайн-турагенції АНЕКС Тур відповідають на найактуальніші питання туристів

В Туреччині зараз відпочивати безпечно?

Землетрус із епіцентром в Кахраманмарас не позначився на міцності туристичних об’єктів Мармарісу, Бодруму, Кушадаси, Фетхіє, Кемеру, Анталії, Сіде, Інжекум, Аланії.

Для Туреччини туризм – одне з основних джерел доходу, 2023 року очікується понад 56 млрд.$. Уряд та приватний бізнес створили максимально безпечні умови відпочинку:
жорсткі вимоги до польотної безпеки, трансферу туристів, організації екскурсій та морських прогулянок;

пляжі готелів та міські чистять щодня, створено умови для маломобільних;

за час пандемії сотні готелів провели реновацію із заміною систем клімат-контролю, ліфтів, огорож балконів, басейнів.

За 5 місяців 2023 року 14 млн. туристів вже провели відпустку в Туреччині.

У Туреччині відпочивати вигідно?

Курс ліри знаходиться на екстремально низькому рівні, і це вигідно іноземцям:
проживання в готелях все включено у перерахунку на євро на 10-15% нижче за допандемічні показники;
морські прогулянки, продукти харчування, вечеря в ресторані, легендарний турецький текстиль та місцеві фрукти коштують іноземним туристам дешево.

Після виборів очікуються заходи щодо зміцнення місцевої валюти, але поки що ціни низькі.

2023 року для в’їзду в Туреччину потрібні ПЛР тести?

Ні, всі ковидні обмеження знято. На кордоні не вимагають сертифікат про вакцинацію або ПЛР-тест.

Де краще відпочити в Туреччині з дітьми?

Готелі сімейної концепції з дитячими клубами працюють на всіх курортах країни, на сайті турагенції ANEX Tour легко знайти готелі з аквапарками, біля піщаного пляжу, категорії 5*, порівняти рейтинги, почитати відгуки реальних туристів.

Надійний орієнтир безпеки для дитини – пляжі з Блакитними прапорами. Нагороду присуджують щорічно після перевірки 33 критеріїв, включаючи аналізи води та санітарні умови. 2023 року 551 пляж Туреччини удостоєний Блакитного прапора.

Важливо! Для виїзду дитини за кордон потрібна присутність батьків або дозвіл. З 23 травня 2023 року білі бланки недійсні, потрібен блакитний нотаріальний бланк із багатоступеневим захистом.

Як купити онлайн гарячий тур до Туреччини?

На сайті турагенції АНЕКС Тур можна вибрати зручний аеропорт вильоту; в топі Кишинів, Варшава, Катовіце. Ціна пакетного туру вже включає переліт з багажем, туристичну страховку та трансфер до готелю.

У режимі онлайн легко порівняти ціну путівок на 7 або 9 ночей, в номері стандарт, фемелі чи люкс, зі сніданками чи ультра все включено. Ваучери, авіаквитки та страховий поліс туристи друкують самостійно.

Читайте також: Доступні країни для подорожей з АНЕКС Тур

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.